DESIGN, ONTWIKKELING AND ADVIES VAN PROFESSIONELE NATUURFOTOGRAFIEHUTTEN 

 

ONZE DIENSTEN

Preconstructie planning & Terrein studies

Samen met jouw natuurorganisatie of milieuafdeling maken we een technische voorstudie van het gewenste gebied om te zorgen dat de fotohut van de beste terrein- en lichtomstandigheden kan genieten.

Technisch voorontwerp 
& 3D Modelisaties

Voor een vlotte en probleemloze hutrealisatie zullen we gedetailleerde plannen en 3D voorontwerpen maken om perfect te zien hoe de hut zal zijn. Indien gewenst ook tekeningen en animaties die de integraties in het landschap tonen.

Begeleiding in constructie & Follow up

Wij zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren tijdens de effectieve bouw van de hut voor een optimaal resultaat. Elk detail is belangrijk om uiteindelijk een perfecte fotohut te verkrijgen die u of andere bezoekers unieke ervaringen en foto's zullen bezorgen.

Fototechnisch materiaal 
& advies

Een cruciaal element van fotohutten zijn de technische materialen. Wij leveren u alle gespecialiseerde technische onderdelen voor elk detaill van de fotohut. Dit gaat van uniek spiegelglas, slider systemen, speciale stoelen, camouflage elementen, anti condens ventilaties en meer.

Een totaalpakket dat uw hut helemaal af maakt.

Hutverhuur, onderhoud, 
toegangscontrole & reservatiesystemen

Eens de hut er is kunnen wij ook zorgen voor een volledige organisatie van de verhuur aan bezoekers. Een uniek en makkelijk online reservatiesysteem met toegangscontroles is een must. Indien belangrijk onderhoud nodig is, kunnen wij daar ook in bijdragen, zodat de hut steeds perfect blijft werken.

Elke fotohut tot
in de perfectie
Unieke fotomogelijkheden
We ontwerpen samen met u
Integratie in 
het landschap

OVER ONS

Hide4You is de ervaren partner in het ontwerpen en bouwen van professionele natuurfotografiehutten. Ons team bestaat uit landschapsexperten, scenografen, 3D ontwerpers en natuurfotografen.

Samen maken wij gedetailleerde en zeer uitgedachte plannen voor uitmuntende fotohutten. Dat kan in openbare of nog te ontwikkelen natuurgebieden, of ook in private reservaten of domeinen.

Wij geloven dat fotografiehutten een nieuwe en perfecte vorm van eco toerisme geworden is. Je kan er de natuur geweldig ervaren en het groeiend aantal natuurfotografen een vaste plaats bieden om hun beste beelden te maken. Het kanaliseert een massa volk die anders de vrije natuur ingaan en verstoring veroorzaken Het is tegelijk een prima vorm van natuurbehoud want het biedt fauna, flora en omgeving een rustige plek die bovendien beschermd en gemonitord wordt.

Hutfotografie heeft alleen maar voordelen voor mens en dier.

 

WATCH US WORK

WATCH US IN FLIGHT

 

HUTVOORBEELDEN & FOTORESULTATEN

PARTNERS & KLANTEN

 
 

CONTACT

Informatieaanvragen

Voor al uw vragen gelieve onderstaand formulier te gebruiken of ons te contacteren via mail of telefoon.

Head Office

JM DE BRUYNSTRAAT 29

7471 KG GOOR

NETHERLANDS

info@hide4you.com

+31 612 760 926

+32 498 541 507

HIDE4YOU is a division of Wildpix Travel B.V.

KvK 60035919

BTW/VAT 853740689B01

© 2018 HIDE4YOU PHOTOHIDE SERVICES

Industry0080000